Met een Inbraakdetectiesysteem van Lockwell-Custos Security Systems kunt u uw bedrijfspand met een gerust hart achter u laten.

Een Inbraakdetectiesysteem zorgt ervoor dat u de deur van uw bedrijfspand met een gerust hart achter u dicht kunt trekken. Wanneer er, ondanks de eerder genoemde ‘Bouwkundige Maatregelen’ een poging tot inbraak wordt gedaan, registreert het Inbraakdetectiesysteem waar dit plaatsvindt en reageert het door middel van een elektronisch signaal.

Dit signaal kan bestaan uit een optische, akoestische of telematische melding of een combinatie hiervan. Het signaal komt vanaf een detector binnen bij de Centrale Eenheid van uw Inbraakdetectiesysteem, en wordt tevens via een zogenoemde IP verbinding (IP= Internet Protocol) doorgezet naar de meldkamer. De meldkamer reageert direct wanneer die poging tot inbraak door hen wordt gesignaleerd. Dat kan overigens nog vòòr het moment dat de inbreker start.

Wanneer u zelf onraad signaleert, kunt u door middel van dit alarmsysteem direct de benodigde hulp inroepen.

Stapsgewijze uitleg van de werking van een Inbraakdetectie- ofwel een Alarmsysteem Centrale (Eenheid) van uw alarmsysteem

De ‘Centrale’ is het hart van het beveiligingssysteem. Alle detectoren(sensoren) worden op deze centrale aangesloten.

De centrale analyseert, via ingebouwde software, razendsnel de signalen afkomstig van detectoren en afhankelijk van de gekozen instellingen worden de nodige uitgangssignalen geactiveerd, zoals sirenes, flitsers, schrikverlichting etc. Een ingebouwde transmitter kan de centrale via het telefoonnetwerk verbinden met o.a. een meldkamer. Een intern geheugen geeft de handelingen weer en het moment van alarm, inclusief datum en tijd. De centrale is voorzien van een oplaadbare batterij die haar een autonome werking geeft van 12 uur ingeval van een spanningsonderbreking. Indien de 220V netspanning in uw pand uitvalt, schakelt de installatie automatisch over op die ingebouwde noodstroomvoorziening. Bij het terugkeren van de ‘stroom/elektriciteit’ wordt de noodstroomvoorziening (indien niet volledig uitgeput!) weer automatisch opgeladen.

About the author : admin

Leave A Comment