ONZE ERKENNING
WIJ ZIJN EEN ERKEND BEVEILIGINGSBEDRIJF

Sinds 1986 zijn wij een NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) / BORG erkend beveiligingsbedrijf. Inschakeling van ons bedrijf wordt tevens aangeraden voor het verkrijgen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, waarmee u wellicht korting kunt ontvangen op uw verzekeringspremie.

Onze grootste erkenning is echter dat meer dan 5000 opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise en wellicht is dit ook voor u een van de belangrijkste redenen om ons uit te nodigen voor een vrijblijvend advies. We komen graag bij u langs.

34+ JAAR ERVARING

De beste beveiliging begint bij uzelf, maar wij maken het mogelijk.

Lockwell is in 1983 opgericht en verkocht oorspronkelijk lockers op scholen in ’t Gooi. Omdat er veel vraag was naar meerdere soorten beveiligingssystemen werd een ander bouwkundig beveiligingsbedrijf overgenomen om aan de vraag te kunnen voldoen. Lockwell hield zich voornamelijk bezig met hang- en sluitwerk, kluizen en inbraakwerend glas. Omdat Lockwell haar klanten graag een totaalpakket biedt, werd in 1998 onder leiding van Roel van Kuik de elektronische tak van het beveiligingsbedrijf opgericht. Sindsdien biedt Lockwell bouwkundige- en elektronische beveiliging, een unieke combinatie die ervoor zorgt dat klanten een compleet advies en beveiligingssysteem kan worden geleverd.

Beveiliging is maatwerk. Alleen door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften, is het voor ons mogelijk om u, uw gezins-/personeelsleden en uw eigendommen optimaal te beschermen. Door onze jarenlange ervaring en interesse in de nieuwste technieken, kunnen wij u alles vertellen over de verschillende manier van beveiligen. Wij adviseren u graag over welke beveiligingssystemen het best aansluiten bij uw unieke situatie.

De beste beveiliging begint bij uzelf, wij maken het mogelijk

Wij leggen graag aan u uit hoe we u kunnen ontzorgen.
 call Bel 035 – 53 13750 of plan een vrijblijvende afspraak.