Erkend beveiligingsbedrijf sinds

Sinds 1986 zijn wij een NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) / BORG erkend beveiligingsbedrijf. Inschakeling van ons bedrijf wordt tevens aangeraden voor het verkrijgen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, waarmee u wellicht korting kunt ontvangen op uw verzekeringspremie.

Onze grootste erkenning is echter dat meer dan 5000 opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise en wellicht is dit ook voor u een van de belangrijkste redenen om ons uit te nodigen voor een vrijblijvend advies. We komen graag bij u langs.

“De beste beveiliging begint bij uzelf, wij maken het wel mogelijk”

Ervaring sinds 1983

Lockwell is in 1983 opgericht en verkocht oorspronkelijk lockers op scholen in ’t Gooi. Omdat er veel vraag was naar meerdere soorten beveiligingssystemen werd een ander bouwkundig beveiligingsbedrijf overgenomen om aan de vraag te kunnen voldoen. Lockwell hield zich voornamelijk bezig met hang- en sluitwerk, kluizen en inbraak werend glas. Omdat Lockwell haar klanten graag een totaalpakket biedt, werd in 1998 onder leiding van Roel van Kuik de elektronische tak van het beveiligingsbedrijf opgericht.

Sindsdien biedt Lockwell bouwkundige- en elektronische beveiliging, een unieke combinatie die ervoor zorgt dat klanten een compleet advies en beveiligingssysteem kan worden geleverd.

Goede beveiliging is maatwerk

Alleen door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften, is het voor ons mogelijk om u, uw gezins-/personeelsleden en uw eigendommen optimaal te beschermen. Door onze jarenlange ervaring en interesse in de nieuwste technieken, kunnen wij u alles vertellen over de verschillende manier van beveiligen. Wij adviseren u graag over welke beveiligingssystemen het best aansluiten bij uw unieke situatie.

Sponsor van

Verenigingen en maatschappelijke organisaties

Het ondersteunen van verenigingen en maatschappelijke organisaties is een belangrijke doelstelling binnen ons bedrijf. Het is voor veel verenigingen en organisaties niet meer mogelijk te overleven zonder de ondersteuning van o.a. haar sponsoren. Lockwell wil met haar inspanningen, die niet altijd van financiele aard zijn, benadrukken dat wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vinden.

Naast de ondersteuning aan organisaties stimuleren wij ook onze medewerkers deel te nemen aan maatschappelijke evenementen.

In Hilversum

Sponsoren wij

Voetbalclub “O.S.O.”

In Bussum

Sponsoren wij

Tennisclub “De Meent”

In 's Graveland

Sponsoren wij

’s Graveland

In Blaricum

Sponsoren wij

Voetbalclub “B.V.V. 31”

In Loosdrecht

Sponsoren wij
Voetbalclub “S.V. Loosdrecht”

In Muiden

Sponsoren wij

Het Muiderslot

In Naarden

Sponsoren wij

Voetbalclub “N.V.C.”
Golfbaan Naarderbos
Toneelvereniging “de Plankeniers”

In Laren

Sponsoren wij

Tennishal Sprokkelenburg
De Larense lawn tennis club
De Larensche mixed hockey club

Waar

Sponsoren wij

Misschien binnenkort wel bij u?

Graag zijn wij bereid om ook te kijken naar wat we voor uw vereniging of organisatie zouden kunnen betekenen. Mocht u interesse hebben in een gesprek neemt u dan contact met ons op, wij zien uit naar uw ideeën.