Vergroot met elke minuut de kans dat een inbreker uw huis voorbij gaat.

Elke minuut vertraging voor een inbreker vergroot de kans dat hij of zij uw huis voorbij gaat. De kans op ontdekking neemt immers evenredig toe. Daarom is het belangrijk uw huis of pand goed en deskundig af te sluiten. Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen af te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en/of op slot te doen.

Scharnieren en gehengen, sloten, schuiven, grendels, raam- en deurgrendels, sluitkommen, sluitplaten en cilinders.

De beveiliging van uw huis of pand is zo goed als de zwakste schakel van het hang- en sluitwerk. Door de zwakste schakel(s) op te sporen en te vervangen, maakt u het voor inbrekers lastiger om binnen te komen. Wij komen graag bij u langs om uw hang- en sluitwerk te bekijken, de zwakste schakel(s) in kaart te brengen en u te adviseren over eventuele vervolgstappen. Neem vrijblijvend contact op.

Waarom niet gelijk even overleggen?

Voor een deskundig en passend advies, geheel vrijblijvend.

Over welke producten wilt u overleggen? *

Laat u inspireren

Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren. In onze brochure kunt u op uw gemak nalezen welke producten Lockwell Custos kan inzetten. De experts van Custos Lockwell Security Systems staan dagelijks klaar om u te helpen.

Kluizen

Meer:

Particulier

Winkelier

Bedrijf

Zorginstelling

VVE