Gronddetectie2023-09-21T15:07:19+00:00

Gronddetectiesystemen

De Seismo is een grondbeveiligingssysteem voor buiten, dat kan worden geïntegreerd met elk bestaand, inbraakalarm of CCTV-systeem.

De Seismo grondsensortechnologie is opgebouwd uit 4 of 8 sensoren (geofoons) met een analyser.

Seismo Standalone seismische detectoren worden ondergronds geïnstalleerd en kunnen voetstappen en voertuigbewegingen herkennen. Het systeem is ontworpen om alleen trillingen op te vangen die verband houden met veiligheid, het detecteert geen aardschokken.

Is gronddetectie geschikt voor betonplaten?2022-11-11T11:12:08+00:00

Ja, is geschikt met de nodige aanpassing.

Geregistreerd + indien nodig gealarmeerd, zodra iemand uw terrein betreedt!

De Seismo is een perimeter-grondsysteem dat bestand is tegen extreme omgevingsomstandigheden zoals weer en temperatuurveranderingen en kan werken op een grote verscheidenheid aan terreinen zonder interferentie door vegetatie of harde wind.

Vergeleken met andere technologieën zoals lekkende coax-RF De Seismo seismische detectoren kunnen zonder voorbereiding op elke ondergrond werken en hebben geen speciale voorwaarden nodig. Het systeem is ontwikkeld volgens de hoogste normen en is ontworpen om te werken zonder enig onderhoud.

Waarom niet gelijk even overleggen?

Voor een deskundig en passend advies, geheel vrijblijvend.

Over welke producten wilt u overleggen? *

Laat u inspireren

Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren. In onze brochure kunt u op uw gemak nalezen welke producten Lockwell Custos kan inzetten. De experts van Custos Lockwell Security Systems staan dagelijks klaar om u te helpen.

Kluizen

Meer:

Particulier

Winkelier

Bedrijf

Zorginstelling

VVE

Ga naar de bovenkant