Beveiligingsoplossingen voor bedrijven

Vanuit regelmatig gesprekken met directieleden van kleine- , middelgrote- en grote bedrijven stellen
wij vast dat de belangrijkste 5 thema’s die daar, ook qua prioriteit, spelen zijn:

Inbraaksignaleringssysteem

Bedrijven blijken in gesprek met ons geïnteresseerd te zijn in inbraaksignaleringssystemen die enerzijds voldoen aan de diverse EL Klassen (Elektronische maatregelen):

Risico-klasse Bedrijven Niveau EL1 Niveau EL2 Niveau EL3 Niveau EL4
Inbraaksignaleringssysteem draadloos.
Bedrijven toegestaan:

Anderzijds geven deze bedrijven aan dat zij behoefte hebben aan elektronische maatregelen die op zich relatief makkelijk ‘in’ en ‘uit’ te schakelen is, waardoor veel medewerkers hiermee probleemloos deze essentiële inbraaksignalering moeten kunnen in- en uitschakelen.

20 % van onze klanten in deze doelgroep geven een zogenaamd ‘verhoogd risico’ aan, zoals Klasse 4. Daarnaast blijkt dat er behoefte is om relatief makkelijk ‘gedeelten/zones binnen in het bedrijfspand’ te kunnen inschakelen.

Wij stellen vast dat al deze bedrijven per definitie aangesloten willen worden op een moderne meldkamer, zoals wij zelf bijna standaard samenwerken met de Meldkamer RoutIT.

Ongeveer 30% van de bedrijven kiezen ook voor het thema ‘alarmopvolging’, hetgeen meestal een alarmopvolging via de organisatie ‘Unit 14’ impliceert. Van belang blijkt verder het onderwerp ‘risicoklasse’ die afhankelijk is van de zogenoemde ‘attractieve waarde/ attractieve goederen’ en onze technische en operationele oplossingen hiervoor.

Met een inbraaksignaleringssysteem van Lockwell-Custos Security Systems kunt u uw bedrijf met een gerust hart achter u laten.

Een inbraaksignaleringssysteem zorgt ervoor dat u de deur van uw bedrijfspand met een gerust hart achter u dicht kunt trekken. Wanneer er, ondanks de eerder genoemde ‘Bouwkundige Maatregelen’ een poging tot inbraak wordt gedaan, registreert het inbraaksignaleringssysteem waar dit plaatsvindt en reageert het door middel van een elektronisch signaal.

Dit signaal kan bestaan uit een optische, akoestische of telematische melding of een combinatie hiervan. Het signaal komt vanaf een detector binnen bij de Centrale Eenheid van uw inbraaksignaleringssysteem, en wordt tevens via een zogenoemde IP verbinding (IP= Internet Protocol) doorgezet naar de meldkamer. De meldkamer reageert direct wanneer die poging tot inbraak door hen wordt gesignaleerd. Dat kan overigens nog vòòr het moment dat de inbreker start.

Wanneer u zelf onraad signaleert, kunt u door middel van dit alarmsysteem direct de benodigde hulp inroepen.

Centrale (Eenheid) van uw alarmsysteem

De ‘Centrale’ is het hart van het beveiligingssysteem. Alle detectoren(sensoren) worden op deze centrale aangesloten. De centrale analyseert, via ingebouwde software, razendsnel de signalen afkomstig van detectoren en afhankelijk van de gekozen instellingen worden de nodige uitgangssignalen geactiveerd, zoals sirenes, flitsers, schrikverlichting etc.

Een ingebouwde transmitter kan de centrale via het telefoonnetwerk verbinden met o.a. een meldkamer. Een intern geheugen geeft de handelingen weer en het moment van alarm, inclusief datum en tijd.

De centrale is voorzien van een oplaadbare batterij die haar een autonome werking geeft van 12 uur ingeval van een spanningsonderbreking. Indien de 220V netspanning in uw woning uitvalt, schakelt de installatie automatisch over op die ingebouwde noodstroomvoorziening. Bij het terugkeren van de ‘stroom/elektriciteit’ wordt de noodstroomvoorziening (indien niet volledig uitgeput!) weer automatisch opgeladen.

Gezien de totale stroomafname van het systeem is het, vaak vanuit een verplichting vanuit uw verzekeringsmaatschappij, noodzakelijk een stroom-steunvoeding met ingebouwde extra accu te plaatsen; een zogenoemde UPS Back-up. Deze zorgt dat op het ‘internet modem’ voor bepaalde tijd stroom blijft staan waardoor de signaalfunctie via de router naar de meldkamer in stand blijft.

Bedieningspaneel

Een inbraaksignalering- of alarmsysteem is uitgerust met één of meer bedienpanelen. Deze bedienpanelen vormen de aansturing van het inbraaksignalering- of alarmsysteem. Met een bedienpaneel heeft u, met behulp van een code, toegang tot het programma van het alarmsysteem. Met een bedienpaneel, een tag of een mobiele telefoon e.d. kan het alarmsysteem geheel of gedeeltelijk worden in- of uitgeschakeld.

Proximity betekent ‘nabijheid’ en dat woord wordt gebruikt voor het type bedieningspaneel als u het prettiger vind om met een elektronische ‘Tag’ het bedieningspaneel te besturen. Deze Tag is feitelijk een elektronische platte schijf met een vooraf geprogrammeerde toegangscode. De functies ‘aan’ en ‘uit’ kunnen daarmee zeer eenvoudig worden uitgevoerd.

Mobiele bediening

Waar u ook bent, u zelf bent altijd ‘in control’ over uw eigen alarmsysteem.

Vanaf elke plek kunt u, via uw mobiele telefoon, IPad of laptop uw eigen alarmsysteem ook op afstand in- of uitschakelen. Op het strand vanuit Zuid-Frankrijk, vanaf het sportveld of gewoon op het werk. Met de gebruiksvriendelijke app heeft u vanaf elke locatie toegang tot uw alarmsysteem.

Uitermate handig om tijdens uw vakantie uw medewerkers binnen te laten en, na afloop van hun bezoek, weer uw ‘centrale’ te activeren. Of juist om te controleren of u vanochtend het alarm wel heeft ingeschakeld toen u van huis ging.

Wat heeft u hiervoor allemaal nodig? Niets, behalve de gratis ‘app’ is dit feitelijk helemaal.

Detectie

In principe werken alle inbraaksignaleringssystemen op vergelijkbare wijze, maar de merkkwaliteit van de centrale en detectoren die Lockwell-Custos Security Systems inzet, bepalen in hoge mate een storingsvrije stabiliteit en effectiviteit. Een detector registreert een (poging tot) inbraak en geeft dit via een elektrische impuls door aan een centrale. Deze activeert een combinatie van sirene, een flitslicht en/of een IP-kiezer voor doormelding naar de meldkamer, mobiele telefoon of een e-mail. Alle onderdelen, die wij bij u monteren, zijn voorzien van een sabotage-contact.

Magneetcontact

Een magneetcontact detecteert of deuren en ramen ‘open’ of ‘dicht’ staan. Een magneetcontact wordt bij montage door ons verborgen in de deur- of het raamkozijn; in de deur of het raam zelf, wordt door ons daartegenover een minuscule magneet geplaats. Beiden zijn na montage zo goed als niet te zien. Voorbeeld: zodra de deur dicht is, maken beide onderdelen samen contact en registreert de centrale dat deze deur ‘gesloten’ is.  Zodra de deur weer opengaat, en de afstand tussen het magneetcontact en de magneet verbroken wordt, registreert de centrale dat de deur ‘open’ staat.

Bewegingsdetector

Passief infrarood bewegingsdetectoren;

 • Registreert alle bewegingen binnen een gebied

Actief infrarood detectoren

Actief infrarood detectoren activeren het alarmsysteem na het doorbreken van “onzichtbare lichtstralen” in buiten- en binnenruimtes met een afstand (tot wel 400 meter) tussen de twee detectoren.

Akoestische Glasbreukdetectie

Detecteert het ingooien van een raam;

 • Met name het harde geluid (de hoge frequentie) van een raambreuk.

Trildetectie

 • Bij een trildetectie wordt een inbreker gedetecteerd, nog voor deze zijn poging aanvangt;
 • Een inbreker kan dus, op deze wijze, niet ineens voor uw bed staan;
 • U kunt de buitenkant van uw woning (dat noemen wij ‘de buitenschil’) op alarm zetten, terwijl u zelf binnen kunt rondlopen.

‘Trilling detectie’ is een uiterst effectieve manier om de ‘pakkans’ van indringers te vergroten. Een indringer heeft niet in de gaten dat de meldkamer al actie heeft ondernomen.

Uw pand kan in zones verdeeld worden, die per zone kan worden in- en uitgeschakeld. Bij een ‘poging tot inbraak’ registreert de centrale bij welke zone alarm is; de meldkamer weet direct waar de inbreker is en waar de alarmopvolging naartoe moet.

Akoestische Glasbreukdetectie

 • Detecteert het ingooien van een raam;
  • Met name het harde geluid (de hoge frequentie) van een raambreuk.

Bewegingsdetector

 • Passief infrarood bewegingsdetectoren;
  • registreert alle bewegingen binnen een gebied.

Actief infrarood detectoren

Actief infrarood detectoren activeren het alarmsysteem na het doorbreken van “onzichtbare lichtstralen” in buiten- en binnenruimtes met een afstand (tot wel 400 meter) tussen de twee detectoren.

Waarom niet gelijk even overleggen?

Voor een deskundig en passend advies, geheel vrijblijvend.

Over welke producten wilt u overleggen? *

Gecombineerde brand- en rookmelders

Deze detector registreert optisch rookontwikkeling en thermische brand. Erg geschikt voor smeulende en snel brandende vuurhaarden

Thermo maximaal melder

Deze melder detecteert het overschrijden van een ‘maximale temperatuur’

Optische rookmelder

In een optische rookmelder wordt een lichtbundeltje uitgezonden; als zich rook in het lichtbundeltje bevindt, geeft dit alarm.

Thermo differentiaal melder

Deze melder detecteert de snelheid van een ‘temperatuurstijging’ binnen een bepaalde tijd.

Temperatuurmelder

Deze melder bewaakt de temperatuur binnen een bereik van -35 °C tot +60 °C en waarschuwt wanneer een drempelwaarde wordt overschreden, bijvoorbeeld een plotselinge opwarming van lucht in een koelhuis.

Koolmonoxide melder

Deze melder is met name voor ruimtes waar koolmonoxide kan voorkomen, bijvoorbeeld vlak bij uw C.V., fornuis en garage. De melder detecteert gevaarlijke gasconcentraties boven een drempelwaarde.

Gronddetectie

Bij gronddetectie worden speciale detectoren ‘ingegraven’ op de plaats waar inbrekers lopen richting het te beveiligen bedrijfspand. Deze detectoren maken alarm, nog voor een inbreker een poging kan aanvangen.

Schrikverlichting

Zodra een van de ’trildetectors’ van een raam of de ‘gronddetectie’ alarm geeft, kan dit gelijktijdig een schrikverlichting activeren. Het felle licht schijnt vol op de inbreker, die gelijk de benen neemt.

Akoestische- en optische alarmering

Akoestische alarmering
De sirene met akoestische signalering, is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Er zijn drie toonsoorten met een intensiteit van 120 dB om uit te kiezen; het luide signaal schrikt inbrekers af. Het apparaat is voorzien van sabotage beveiliging tegen het openen van de behuizing of het verwijderen van de muur/het plafond.

Optische alarmering
In geval van alarm is het wenselijk dat de gealarmeerde alarmopvolging en/of politie snel het betreffende pand kan lokaliseren. Hiervoor wordt aan de gevel-straatzijde een flitslicht gemonteerd, dat bij alarm lichtflitsen afgeeft. Tevens heeft de zichtbare aanwezigheid van een flitslicht een preventief karakter.

 

Cameradetectiesystemen voor Bedrijven

Bedrijven blijken in gesprek met ons erg geïnteresseerd in onze oplossingen om in het geval van calamiteiten (zoals onverhoopt een inbraak en/of overval) camerabeelden voor de politie ‘veilig’ te kunnen stellen.

Veel voorkomend bij Bedrijven is dat wij bij het plaatsen van een (vervangend) camerasysteem, rekening houden met tegenlichtcompensatie in de bedrijfsruimten (binnen en/of buiten) waar camera’s geplaatst worden.

Verder stellen wij vast dat Bedrijven behoefte hebben dat bij ‘signalering’ door een camera een boodschap als “u bent gesignaleerd” luid en duidelijk automatisch wordt gemeld aan diegene die wordt gedetecteerd.

Ook een rechtstreekse koppeling met een sirene en/of flitslicht en/of schrikverlichting zijn veel voorkomende opties, die wij graag tot stand brengen. Wij monteren steeds meer zogenoemde ‘slimme camera’s die (dan en/of nacht) rondhangende individuen en/of groepen vroegtijdig detecteert en direct ook een melding  doorstuurt naar uw smartphone.

Daarnaast kunnen wij een koppeling tot stand brengen met de Meldkamer die bij een onverhoopte calamiteit direct kan meekijken (live-view) en indien van toepassing dit met een ‘prio 1’ door kan geven aan de politie.

“Ook een rechtstreekse koppeling met een sirene en/of flitslicht en/of schrikverlichting zijn veel voorkomende opties”

Observeren, registreren en alarmeren.

Camerabeveiliging is een goede manier om uw bedrijfspand te beveiligen. Door middel van camera’s kunt u namelijk observeren, registreren en, indien nodig, alarmeren. De camera’s zijn in elke situatie inzetbaar. Of u nu uw oprit, toegangsdeur of een aantal ruimtes extra in de gaten wilt houden.

Groot gebruikersgemak, altijd en overal controle

Camera’s zijn tegenwoordig gebruiksvriendelijk; de bediening ervan en het bekijken van de beelden kan met uw telefoon. Zo houdt u alles altijd en overal in de gaten, zelfs als u niet in de buurt bent.

Lockwell-Custos Security Systems BV installeert slimme camera’s

Slimme camera’s die in staat zijn afwijkend gedrag binnen een afgebakend gebied te detecteren. Indien de camera verdacht gedrag detecteert vindt er direct een doormelding plaats naar uw inbraaksignaleringssysteem en/of uw telefoon. Tegelijkertijd kan, indien gewenst, ook een door ons te installeren schrikverlichting/sirene worden geactiveerd. Deze slimme manier van detectie signaleert een inbraakpoging, nog voor deze daadwerkelijk wordt ingezet. Deze oplossing beperkt de schade en reduceert de kans op inbraak aanzienlijk. Daarnaast worden de beelden opgeslagen op uw recorder en kunt u ten alle tijden via een internetverbinding de beelden “live” bekijken en indien nodig zelf actie ondernemen.

Indringdetectie

“Alarm” indien een persoon zich volledig in een afgebakend gebied bevindt.

Noot 1: Uit onderzoek blijkt dat camera’s van de Chinese merken populair maar controversieel zijn: de camera’s zijn goed en niet duur, maar er zijn (inter)nationaal zorgen over spionage. Om die reden plaatst Lockwell-Custos Security Systems kwalitatieve camera’s van het Israëlische merk
‘Provision’.

Vanaf 2023 zal CheckPoint Cybersecurity volledig geïntegreerd zijn in alle Provision-ISR netwerk producten. CheckPoint is een revolutionair en een van de meest snel groeiende cybersecurity bedrijven. In samenwerking met Provision-ISR hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw Provision camera systeem. Door de integratie in de hard- en software van de Provision-ISR wordt uw systeem vanaf dag 1 beschermd.

Noot 2: Lockwell-Custos Security Systems draagt geen verantwoording voor mogelijke inbreuk op uw privacy.

Rondhangdetectie

‘Alarm’ indien een persoon zich langer dan 10 seconden in een afgebakend gebied bevindt. Door het plaatsen van een camera-beveiliging heeft u niet alleen dag en nacht zicht op wat er rondom uw huis gaande is, en schrikt dit inbrekers af. Door het combineren van een beveiligingscamera met een recorder, heeft u de mogelijkheid de beelden op te slaan, deze later terug te kijken en deze beelden veilig ter stellen voor de politie.

Lockwell-Custos Security Systems levert en installeert kwalitatief hoogstaande cameradetectiesystemen inclusief cameramasten.

Videobewaking voor Bedrijven

Met ‘videobewaking’ worden alle camerabeelden, afhankelijk van het type, over een periode van 3-7 dagen opgenomen, vastgelegd en daarna overschreven.
U kunt dus altijd uw eigen opnames terugkijken over diezelfde periode. Bij calamiteiten kunnen camerabeelden worden ‘veilig gesteld’ en overhandigd aan de politie.

Toegangscontrole voor Bedrijven

Primair is toegangscontrole niets anders dan wie, waar en wanneer naar binnen mag”. Met andere woorden: een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk (zoals een vingerafdruk) en bepaalt vervolgens of hij/zij geautoriseerd is om deze locatie op dat tijdstip te mogen betreden; is dat het geval, dan verleent het systeem toegang.

Maar ‘toegangscontrole’ is bij Lockwell-Custos Security Systems veel meer. Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is altijd mogelijk dat een deur niet goed sluit of zelfs moedwillig open gehouden wordt. Zulke onveilige situaties dienen (net als bijvoorbeeld een geforceerde deur) onmiddellijk te resulteren in een alarm. U kunt dan wel ‘toegang’ controleren…Maar het is immers pas echt veilig als dat ook automatisch bewaakt wordt.

Nadat door Lockwell-Custos Security Systems een ‘toegangscontrole systeem’ geïnstalleerd is, worden alle betrokken deuren daarna gecontroleerd door het systeem ‘automatisch vergrendelen’ wanneer de deur gesloten wordt. Iedereen, zonder een zogenoemde persoonlijke ‘PIN Code’ of een toegangskaart en/of -sleutel (een zogeheten ‘Proximitycard of -key) kan niet binnen komen.

Indien nodig, kunnen de toegangsdeuren overigens zo geprogrammeerd worden dat deze automatisch ontgrendeld zijn gedurende een voorgeprogrammeerde tijd.

Toegangscontrole biedt tevens een flexibele controle over de toegangsrechten van gebruikers. Zo hebben bijvoorbeeld alle werknemers toegang tot de ‘hoofdingang’ van het gebouw, maar zijn de verschillende afdelingen slechts toegankelijk voor diegenen die daartoe geautoriseerd zijn.

Er kan ook een tijdslimiet verbonden worden aan de toegang, waardoor bepaalde gebruikers enkel op bepaalde momenten van de dag of nacht toegang kunnen krijgen.

Toegangscontrole biedt u dan ook een veilige, geschikte, flexibele en rendabele manier om te controleren wie er toegang heeft tot uw pand en wanneer die toegang verleend wordt. Toegangscontrole geeft organisaties de veiligheid die zij nodig hebben.

Organisaties hebben ‘eigendommen’ die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook medewerkers zelf, inclusief hun privé eigendommen, hebben recht op bescherming. Wat wij als beveiligingsorganisatie vaak zien is dat gebouwen weliswaar door ‘sloten’ beveiligd zijn, maar dat toegangsdeuren vervolgens de hele dag open staan. Hierdoor creëert een organisatie onbewust een kans op diefstal en schade.

Elektronische toegangscontrole levert een efficiënte manier om uw gebouw, medewerkers en eigendom goed te beveiligen. Door een elektronisch toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Kaarten, badges/tags of smartphones geven dan toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem; deze kunnen op een eenvoudige manier weer geblokkeerd worden indien deze zoek en/of gestolen raakt, dan wel dat deze niet zijn teruggegeven als iemand de organisatie verlaat.

‘Elektronisch blokkeren’ impliceert direct: geen toegang (meer) voor die persoon!

De door Lockwell-Custos Security Systems geïnstalleerde moderne toegangscontrolesystemen stelt u in staat om de toegang tot uw gebouw en/of terrein eenvoudig te beheren. U bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw of terrein.

Onze geïnstalleerde elektronische toegangscontrolesystemen zijn relatief eenvoudig via het web, smartphone of tablet benaderbaar.

Elektronische Cilinders

De belangrijkste Kenmerken en Voordelen van een Elektronische Cilinder:

 • Geen ouderwetse sleutels meer nodig maar een kaart/tag en/of smartphone;
 • Gemakkelijk, zonder bekabeling, te installeren op alle soorten deuren (ook stalen deuren);
 • Geen kaarten en/of badges/tag meer terug te vragen; dit bespaart tijd en ergernis;
 • De cilinder kan vanuit de binnenkant makkelijk geopend worden (paniek functie);
 • Op verzoek kunnen wij het geheugen uitlezen van de elektronische cilinder;
 • 1x een ouderwetse sleutel verliezen (of gestolen) en u heeft de investering in een elektronische cilinder er al uitgehaald;
 • Daarnaast is uw sleutelregistratie altijd en per direct ‘up to date’.

Lockwell-Custos Security Systems heeft, via een onderhoudsabonnement, altijd voor u een 24/7 service! Kortom: Lockwell-Custos Security System lost het direct op! Wij beschikken over voldoende reserve-onderdelen om dit vliegensvlug voor u te repareren.

Mechanische Cilinders

Lockwell-Custos Security Systems gebruikt alleen zogenoemde ‘EVVA 4KS cilinders’  en de bijbehorende sleutels zijn voorzien van ons eigen unieke ‘Lockwell-Custos Profiel’ :

 • Buitengewoon veilig;
 • Niet na te maken;
 • Alleen bij ons (na) te bestellen;
 • Allen voorzien van het hoogste 3 sterren Keurmerk SKG ***.

Deze Lockwell-Custos EVVA 4 KS Veiligheidscilinder SKG ***  voldoet aan de maximale eisen die door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) worden gesteld aan cilinders/sleutels en zijn standaard voorzien van een zogenoemde Kerntrekbeveiliging  die optimaal beschermt tegen inbrekers met hun onverhoopte poging tot boren, forceren, moedwillig afbreken en uittrekken.

Bij onverhoopt verlies of diefstal van deze sleutel, is er ook de unieke mogelijkheid dat Lockwell-Custos Security Systems BV de bestaande cilinder(s) opnieuw programmeert,  zodat er geen nieuwe cilinders nodig zijn.

Uw veiligheid is door het inzetten van deze eigen ‘Lockwell-Custos Cilinders’,  daarna direct op orde!

Sleutelplan

Een sleutelplan maakt het mogelijk om één persoon met één sleutel toegang te geven tot die ruimtes die voor hem van belang zijn. Er kunnen zo geen misverstanden ontstaan over wie in welke ruimtes aanwezig mogen zijn. Zo heeft een eigenaar vaak de ‘moedersleutel’ en kan hij/zij hiermee elke ruimte betreden. Medewerkers krijgen toegang tot de ruimtes waar de eigenaar het belang van inziet om te mogen betreden. Dit zorgt voor meer veiligheid, ook in geval van verlies. Bij verlies is het immers niet mogelijk elke ruimte te betreden, behalve als men over de moedersleutel beschikt.

Intratone Video- Intercom Systemen voor Bedrijven

De werking van een ‘Intratone Deurvideo- en Intercomsysteem’, specifiek voor bedrijven, is bijzonder gebruikersvriendelijk.

De voordelen van Intratone

Intratone draadloos intercom audio- en video systeem is voor onze relaties de beste oplossing voor het snel en efficiënt plaatsen van intercomsystemen.

Een paar voordelen zoals door onze relaties ervaren:

 • Geen kabel meer nodig; het systeem is draadloos;
 • Geen breekwerk bij renovatie/vervanging;
 • Snel en eenvoudig door Lockwell-Custos Security Systems gemonteerd;
 • Financiële besparingen tijdens zowel de montage als operationeel gebruik;
 • Open uw poort of deur via GSM;
 • Werkt, afhankelijk van het model, via het mobiele netwerk;
 • Geen software nodig voor installatie;
 • Realtime beheer en autorisaties aanpassen;
 • 10 jaar lang gratis updates.

De voordelen van Intratone voor (gebouw)beheerders zelf

Met een ‘Intratone draadloos intercom’ krijgt een beheerder zelf de beschikking over een gratis en beveiligd online beheerplatform. Het beheer platform geeft u de mogelijkheid uw intercomsysteem op een veilige wijze zelf op maat in te richten.

 • Realtime Beheer
  • Het real time verwijderen, wijzigen en aanmaken van unieke codes en direct actief;
  • Uiterst eenvoudig wijzigen van namen in het intercomsysteem;
  • Aanmaken van (tijdelijke) badges of codes;
  • Toevoegen van optionele afstandsbedieningen;
  • Toevoegen van geautoriseerde telefoonnummers voor het openen op afstand;
  • Extra telefoonnummers toevoegen voor ‘doorverwijzing bij afwezigheid’.
 • Geen speciale software nodig voor beheer
  • Het online platform is erg eenvoudig voor beheerders.

De werking van Intratone in de praktijk

1. Een bezoek belt via het Intercom systeem
Het intercomsysteem maakt een draadloze verbinding met een vaste en/of mobiele telefoon of tablet

2. Een geautoriseerde medewerker krijgt een melding op zijn/haar vaste- en/of mobiele telefoon en/of tablet. De geautoriseerde medewerker is direct in staat met de bezoeker(s) te communiceren.

Overige Bouwkundige aspecten voor bedrijven

De naam spreekt voor zich: het glas is ‘inbraak-werend’ ofwel lastiger te breken. Inbraak werend glas valt onder gelaagd glas, wat betekent dat de ruit zijn stevigheid niet zozeer te danken heeft aan de dikte, maar aan de inbraak werende folie tussen enkele glas-lagen. Doordat niet per se de dikte, maar de gelaagdheid ervoor zorgt dat het glas vrijwel onbreekbaar is, is hiermee een misverstand uit de wereld geholpen. Menigeen suggereert dat ‘dubbel glas’ ervoor zorgt dat het onmogelijk is voor inbrekers om het open te breken, maar dit is helaas niet waar. Het blijven immers kwetsbare ramen, hoe dik een ruit ook is.

Het gebruik van ‘inbraak werend glas’ voorkomt dat toegang tot een pand kan worden verkregen door het eenvoudig inslaan van een glasraam. De toepassing van ‘inbraak werend glas’ zorgt ervoor dat het langer duurt voordat een pand kan worden betreden.

Inbraak werende deuren

Het gebruik van ‘inbraak werende deuren’ voorkomt het makkelijk forceren van een deur, omdat het inbreken aanzienlijk langer duurt. En dat ongeacht of er haarspelden, breekijzers, hamers of zelfs explosieven worden ingezet.

Waarom niet gelijk even overleggen?

Voor een deskundig en passend advies, geheel vrijblijvend.